Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Szeptember 12. 08:24, hétfő | Helyi
Forrás: InfoPápa

Véget ért a bornapok, jöhetnek a munkagépek

Véget ért a bornapok, jöhetnek a munkagépek

A sikeresen lezajlott bornapok után lezárják a Gróf utat is, jöhetnek a munkagépek. Semmilyen irányból nem lehet majd behajtani a térre. Nagyot kell kerülni!

A tegnapi nappal és a jó hangulató Old Boys koncerttel lezárult az 5 napja tartó Pápai Bornapok. Az idén kibővített és elköltöztetett fesztivál mindenképpen sikeresebbnek mondható az eddigieknél, valóban sokan kilátogattak az Eterházy kastélyhoz.

Így gondolja ezt polgármesterünk is. Dr. Áldozó Tamás a Pápa-ma kérdésére elmondta, "az idei ötnapos bornapok rendezvénye rendkívül sikeres volt.
- A pénteki megnyitó beszédemben azt mondtam, hogy sokat vállaltunk, de nem kockáztattunk semmit. Biztosak voltunk abban, hogy jól fog sikerülni a bornapok, úgy tűnik, hogy a legmerészebb várakozásaink is visszaigazolódtak. Meggyőződésünk, hogy bevált az öt nap, az új helyszín és a nagyobb borkínálat."

Mivel az előzetes információk arról szóltak, hogy a bornapok végeztével teljes egészében le fogják zárni a Fő teret, a Korvin utca és a Szent István utca felől is. A borfesztivált követően a Gróf út és a Szent István út kereszteződésében is megszűnik az átmenő forgalom, gyakorlatilag semmilyen irányból sem lehet majd behajtani vagy átmenni a Fő téren - hívta fel a figyelmet a Városfejlesztési Osztály vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.