Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 15. 16:17, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Vasárnap estig játék - Megnyílt a 22. Pápai Játékfesztivál

Vasárnap estig játék - Megnyílt a 22. Pápai Játékfesztivál

Az idei játékfesztivált dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, volt pápai polgármester nyitotta meg. Nyitókoncerten a Punnany Massif játszott a Szabadtéri Színpadon.

Pápa Város Fúvószenekara kezdte összehívni a város apraját-nagyját, hogy aztán egy nagy menetet alkotva átvonuljanak a Szabadtéri Színpadhoz. A fesztiválmenet este 8-kor indult a fúvósok vezetésével, soraibanegyesületekkel, gyermekekkel, fiatalokkal és felnőttekkel.

A Dumaszínház két humornagyágyúja, Dombóvári István és Kormos Anett kellőképpen felcsigázta a fiatal közönséget, akik már alig várták a pécsi Punnany Massif fellépését.A hangulatot dr. Kovács Zoltán sem rontotta, aki nyitóbeszédében üdvözölte Pápa testvérvárosainak delegációit Kampenből, Losoncról, Leinefeldéből és Kovásznáról.

- Több mint két évtizeddel ezelőtt, az első Játékfesztiválokkor nem is gondoltuk, hogy valamikor a 22. Pápai Játékfesztivált nyithatom meg. Azt a Játékfesztivált, amelynek programjaira talán nem egy olyan anyuka és apuka hozza el kisgyermekét, aki gyermekként szintén megélte a város e kiemelkedő és nagyszabású rendezvényét - modta Kovács Zoltán, majd át is adta a hangot a már nagyon várt Punnany Massifnak, akik igazi fiatalos hangulatot teremtettek a Szabadtéri Színpadon.

A Sportcsarnok előtti Élményparkban fellépett a Unique és a Continental, az éjszakai utcabálon pedig Dj. Dominique zenéje bírta táncra a tömeget.

A játékfesztivák eseményeiről képes beszámolókkal folyamatosan tájékoztatjuk olvasónkat. A fesztivál PROGRAMja itt olvasható.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.