Városlista
2021. május 7, péntek - Gizella

Hírek

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.

2018-ban rendezhették meg utoljára a városban a ballagást, 2019-ben a kedvezőtlen időjárás, tavaly pedig a koronavírus járvány miatt maradt el a jelentős érdeklődésre számot tartó esemény. Sajnos így egymás után az idei lesz a harmadik olyan esztendő, amikor az érettségizők és Pápa városa nem tudnak egymástól búcsút venni.

A hagyományos nyári rendezvények megtartására azonban lát lehetőséget a szervező Pápai Platán Kft. és a városvezetés - hangzott el a Pápa Városi Televízió hírműsorában. Boros Katalin ügyvezető azt mondta, hogy úgy kötik meg a szerződéseket, hogy azok csak abban az esetben lépnek életbe, hogy ha a rendezvények megtartására lehetőséget ad a jogszabály. A nyár elején esedékes Pápai Játékfesztivál a tervek szerint a megszokottnál szerényebb formában kerülne megrendezésre, a Borfesztivált azonban a megszokott színvonalon kívánják megtartani, ha erre lehetőség lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 18:35, csütörtök | Helyi

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

A baleset másik résztvevője egy személyautó volt, amelyben ketten meghaltak, az autóbusz tizenöt utasából tizenketten sérültek meg.

2021. Május 06. 15:51, csütörtök | Helyi

Halálos baleset történt Celldömölk és Mersevát között

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött Celldömölk és Mersevát között.

2021. Május 06. 09:19, csütörtök | Helyi

Nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra kell számítani

Magyarországon tartott nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra és a megszokottnál nagyobb légiforgalomra kell számítani Pápa és Kenyeri térségében 2021. május 15-ig.

2021. Május 05. 13:56, szerda | Helyi

Talált igazolvánnyal váltott kedvezményes menetjegyet

Közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 62 éves asszonyt, aki más nevére szóló hatósági igazolvánnyal váltott magának kedvezményes jegyet, majd azt a vasúti jegyvizsgálónak is bemutatta.