Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 09. 10:45, csütörtök | PR

Váratlan költségek repülős nyaraláskor

Váratlan költségek repülős nyaraláskor

A szállás, a repülőjegyek és a vízumok árát hozzászámoljuk a vakáció végösszegéhez, azonban könnyen megfeledkezhetünk kisebb-nagyobb kiadásokról, melyek összeadódva kellemetlen meglepetést okozhatnak.

Természetes, hogy mindannyian költségkeret-mentes nyári utazásokról álmodunk, ahol semmi nem számít, minden belefér, bármit megengedhetünk magunknak, ami csak megtetszik. Sajnos azonban a leggyakrabban nem ilyen idilli a helyzet, ezért fontos, hogy megfogjunk pár költséget. Ilyen például a parkolás és a reptérre kijutás is.

Oda és vissza a Budapest Aiport-ra

A drágább opciók mellett szerencsére rendelkezésünkre áll több pénztárcabarát megoldás is, hogy megtegyük a terminálhoz vezető utat. Kétségtelen, hogy a tömegközlekedés a legolcsóbb, ugyanakkor látni kell a nehézségeit: családdal, csomagokkal a fél városon végigverekedni magunkat nem feltétlenül stressz mentes kihívás, nem beszélve az esetleges késésekből bekövetkező problémákról. A busztranszfer egyel jobb megoldás, ám a beépített „városnézés” nem túl kellemes, senki nem szeretne egész Budapest körbeautózása után a check-in pulthoz lépni. A taxi adja magát, csakhogy, ha nem számolunk vele előre, könnyen egy tetemesebb összeggel megnövelheti kiadásainkat, ráadásul eső vagy kánikula esetén könnyen saját házunk előtt hagyhat a társaság autóhiányra hivatkozva.

Saját járművel a reptérre

A reptéri parkolás nem luxus, könnyen a legoptimálisabb, leggazdaságosabb megoldás lehet, ráadásul a legkomfortosabb is. Mi lehet jobb annál, mint hogy saját gépkocsinkkal gördülünk a terminál elé, és a nyaralás ideje alatt biztonságos, őrzött helyen tudjuk az autót? Amikor mi szabjuk meg időnket, nem kell igazodni senkihez, bőven van hely csomagjainknak?

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hatalmas kiterjedésű parkolóit hét kategóriába osztja, így mindenki megtalálja a számára ideálisat. Választhatunk hosszú távú parkolót, közepes távú parkolót, extra szolgáltatásokat – mint például az autómosás –, találhatunk kedvező árú parkolási megoldásokat is. Most például kihagyhatatlan akcióval kedveskednek a nyaralásra indulóknak: a Holiday LITE parkolóban 8 nap mindössze 6.990 forintba kerül, ami kevesebb, mint az oda-vissza taxi út árának fele!


Több mint parkolás

A reptéri parkolás a verhetetlen árnál is többet nyújt. Az egész területet kamerák hada őrzi, így garantált a biztonság. Nem kell lopástól, sérüléstől tartanunk – autónk mindenféle izgalom nélkül megvár minket a terminál mellett. Jó ár, kényelem és biztonság – kell ennél több?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.