Városlista
2019. augusztus 26, hétfő - Izsó

Hírek

2019. Augusztus 14. 13:35, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Vannak még becsületes emberek - Esküvői kiadásokra szánt pénzzel teli boríték talált vissza a gazdájához Pápán

Vannak még becsületes emberek - Esküvői kiadásokra szánt pénzzel teli boríték talált vissza a gazdájához Pápán

Egy igazán szívmelengető történetre leltünk a közösségi médiában.

Ilona azt írja, hogy kedden délelőtt az egyik pápai bevásárlóközpontban kezdték a vásárlást, sokfelé indultak aznap, mivel esküvőre készülődik a család. A Lidl után az egyik virágbolt volt a következő állomás, ahol szintén fizetni kellett volna, ám akkor derült ki, hogy nincs meg az esküvői költésekre szánt pénzzel teli boríték. A család minimális reményekkel, de visszasietett az áruházba, ahol - legnagyobb meglepetésükre - a három pénztáros széles mosollyal fogadta őket, egyikük pedig hiánytalanul visszaadta a táskából kiejtett borítékot.

- Meg se nézte, mennyi pénz volt benne. Nehéz leírni, mit éreztünk... Végtelen hála annak az Ismeretlen úrnak (hátha eljut hozzá az üzenet) és a Pénztárosnőknek,akik önzetlen, becsületes tettükkel erősítik az embertársainkban való hitet.Több ez, mint egy elveszettnek hitt anyagi dolog megtalálása. Előfordult már nem egyszer, hogy amikor másoknak adtam, köszönet helyett azt kértem, ők is tegyék, ha tehetik. Lám, van úgy, hogy így száll vissza ránk az áldás. Köszönöm, Ismeretlen úr és kedves Pénztárosok a Lidl-ben! Isten áldjon meg Mindnyájatokat! - írja Ilona.

A kép csak illusztráció

Címkék: megtalál, pénz

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 25. 18:51, vasárnap | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával?

2019. Augusztus 23. 15:12, péntek | Helyi

Megnyílt a kortárs kínai festőművészek pápai kiállítása

Az Új Tengeri Selyemút - Magyarország neves kínai festőművészek szemével című tárlatot a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatfelvétel 70. évfordulója alkalmából állították össze, az Esterházy-kastélyban.

2019. Augusztus 23. 14:28, péntek | Helyi

Süle Zsolt: Jelentős a város lélekszám-csökkenése

A jobbikos politikus az őszi önkormányzati választás és a legutóbbi képviselő-testületi ülés kapcsán hívta össze a sajtó képviselőit.

2019. Augusztus 23. 13:24, péntek | Helyi

Egy lekaraktergyilkolt, meglincselt pápairól

Az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) augusztus 22-i ankétján egy kevésbé ismert, 170 esztendővel ezelőtti szomorú helyi történésről beszélgettek az EpVE önkéntesei, felvetve egy emlékjel ötletét is.