Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 19. 13:02, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Változott munkaerő-kölcsönzéshez való hozzáállás

Változott munkaerő-kölcsönzéshez való hozzáállás

A gazdasági válság óta sokat változott a munkaerő-kölcsönzéshez való hozzáállás: akkor a munkavállalók a munkaerő-kölcsönzést szükséges rossznak látták, ez mára megváltozott, kifejezetten kedveltebbé vált a terület

– mondta a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ)elnöke szerdán az M1-en.

Dénes Rajmund Roland hozzátette: ha a kölcsönző cégnek megtetszik egy munkaerő, akkor azt gyakorta saját állományba is átveszik.

A munkaerő-kölcsönzési rendszer elsősorban a hiányszakmákra specializálódik - mondta. A munkaerő-kölcsönzési rendszerben számos lehetőség van, például a leépítéseket át lehet csoportosítani olyan cégekhez, amelyeknél felvétel van - tette hozzá.

Az átcsoportosítás már nem lokális, nemcsak Pest megyére vonatkozik, hanem mobilis munkaerő esetén az egész országra – tudatta Dénes Rajmund Roland.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: