Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 26. 19:12, szombat | PR

Válltáska vagy hátizsák? Mindkettő!

Válltáska vagy hátizsák? Mindkettő!

Táskavásárlás előtt állsz? Akkor pont neked szól ez a cikk, mivel megpróbáljuk összefoglalni röviden, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt táskát vásárolnál.

Fő szempontok

Egy nagyon is lényeges pont az, hogy a számunkra praktikus legyen, olyan amilyet elképzelünk és amivel jól érezzük magunkat. Hogy ez kinek melyik kialakítás, az teljesen egyéni, van, aki a hátizsákot, van, aki a válltáskát kedveli, de van, aki a nagy, pakolós táskára esküszik, míg megint más a pici, retikülszerűre. Hogy mindenképp megtaláljuk a nekünk valót, olvassuk át ezt a pár pontot, hogy segítsen a választásban.

  • Melyik színt részesítjük előnyben, és ahhoz milyen színek passzolnak?
  • Számunkra mi a praktikus bevonat, forma, miben találjuk meg önmagunkat?
  • Legyen pántja? Ha igen, milyen? Vékony, vastag, hosszú, rövid?
  • Zipzár, patent, vagy csak belenyúlós? Hogy nyissuk ki?
  • Mekkora legyen? Mi a kényelmes méret a hétköznapokban?
  • Legyen extrája? Plusz külső, hálós zseb vagy megerősített fenék?
  • Mit tervezünk belepakolni? Pénztárca, kulcsok, esernyő, esetleg könyv? Piperecuccok, telefon?
  • Válltáska?

Ugye nem is olyan nehéz kérdések? Csak egy kis önismeretet és figyelmet igényel és máris kész. Azért a válltáskánál arra mindenképp figyelni kell, hogy fél vállon nem szabad érdemi súlyt viselni, mivel az egy tuti lépés a gerincproblémák, derékfájás felé. Ha úgy érzed mégis a válltáskákat részesíted előnyben, akkor ajánljuk figyelmedbe a bézs női műbőr válltáskát, ami 35cm x 25cm x 13cm méretével pont optimális, minden elfér benne, aminek kell és a gerincedet sem bántja. A fém karikák és a lógós dísz vagány benyomást kölcsönöz neki, így még trendi is leszel amellett, hogy kényelmes, amit viselsz.

Hátizsák

Amennyiben szívesen cipelsz magaddal sok cuccot, akkor a Női színes-csíkos vászon hátizsák az igazán tuti választás, mivel pont akkora, amiben elfér egy pulcsi, könyv, pénztárca, kulcs, esetleg egy esernyő is és a belső zsebek egyikében még egy rúzs és egy kis parfüm is helyet kaphat. A két kis helyes, patenttal zárható zseb az elején praktikus lehet akár zsebkendő tárolására is. Azért mértékkel a pakolással, mivel a pántja nem a legvastagabb, így, ha nagy a súly, belevághat a bőrödbe, ami nem túl komfortos, és nem is esztétikus.

2 az 1-ben?

Ilyenre is ismerünk példát, mivel vannak, akik szeretik keverni a kettőt. Az ilyen táskák esetében fontos, hogy az anyaga semmiképp ne legyen merev, jól mutasson mind háton, mind vállon és lehessen bele pakolni is bőven.
Ha végig gondoltuk a fentieket, érdemes körülnézni a webáruházakban is, ha pedig felkeltette valami az érdeklődésünket, akkor azt akár személyesen is megnézni vagy megrendelni. Amennyiben még mindig a bizonytalanság az úr, akkor érdemes szakértői tanácsot kérni a Taskam.hu munkatársaitól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.