Városlista
2024. június 22, szombat - Paulina

Hírek

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

ugyanis a két forduló között is rajthoz állt a Champions of the Future versenyen, amely szintén ezen a pályán került megrendezésre, így kellő tapasztalattal és magabiztossággal felvértezve készülhetett a mostani megmérettetésre.

Az OKJ mezőnye még az első fordulóhoz képest is tovább duzzadt, nem kevesebb mint 103 versenyző áll rajthoz Gender Tamás Junior kategóriájában! A csütörtöki edzések eredményei alapján beigazolódni látszanak azok a remények, miszerint a pályán szerzett tapasztalat magabiztos tempót adhat a hétvégére, ugyanis a magyar versenyző a pálya legtechnikásabb szektorát uralva, pár századra az első helytől, az élmezőnyben végzett.

A Hungarian Motorsport Academy utánpótlás nevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.

#GenderTamásJunior #hungarianmotorsportacademy #HUMDA #SzéchenyiEgyetemiCsoport

- Gender Racing Team -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:50, szombat | Sport

A győzelem tarthatja életben a magyarok nyolcaddöntős álmait

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

2024. Június 22. 09:48, szombat | Sport

Ukrán fordítás és győzelem a szlovákok ellen

Az ukrán válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a szlovákokat a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának második fordulójában, pénteken.

2024. Június 22. 09:40, szombat | Sport

Aranyérmes a 4x100 méteres vegyes gyorsváltó

A Kós Hubert, Szabó Szebasztián, Ugrai Panna, Pádár Nikolett összeállítású 4x100 méteres vegyes gyorsváltó aranyérmet nyert pénteken a belgrádi úszó Európa-bajnokságon.

2024. Június 21. 07:52, péntek | Sport

Nem bírtak az angolok a dánokkal

A legutóbb döntős angol válogatott 1-1-es döntetlent játszott a három éve elődöntős dán csapattal a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában, csütörtökön.