Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2023. Október 03. 14:47, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Vagyonkezelő: A Platán előtti terület soha nem is volt parkoló

Vagyonkezelő: A Platán előtti terület soha nem is volt parkoló

Mint ismeretes, a napokban az állami tulajdonban lévő terület kezelője, az MNV Zrt. lezáratta a pápai volt Platán Szálló előtti aszfaltos területet, amelyet sokan használtak parkolás céljából.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t emailben kérdeztük a lezárás okairól, és arról, hogy miként kívánják fenntartható módon karbantartani a rendkívül gazos, szemetes területet, és a szintén rossz állapotú épületet.

Mint írják: a Pápa 5/2 hrsz-ú (Platán Szálló) ingatlan aszfalt burkolatú része nem képezi a városi parkolási hálózat részét, így az ingatlanon gépjárművek ott történő tárolására ahogyan eddig, úgy a jövőben sincs lehetőség.

Megjegyezzük továbbá, hogy az ingatlanon található épület jelentős felújításra szorul, balesetveszélyes műszaki állapotú. Ezen balesetveszélyt a helyszínen szalagok és táblák is jelezték. Annak ellenére, hogy a területet korábban szalaggal zártuk le, az ingatlanon, valamint az épület közvetlen közelében is gépjárművek parkoltak.

Társaságunk elsődleges célja, hogy személyi és vagyoni sérülésekből eredő eset ne fordulhasson elő, a területet sorompóval zártuk le, amelyről a helyi önkormányzatot előzetesen írásban és szóban is tájékoztattuk.

Tájékoztatásul jelezzük, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az épület műszaki állapotára tekintettel beruházási intézkedéseket tervez tenni.

Címkék: parkolás, Platán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 21:14, péntek | Helyi

Rock zene, hűsítő italok és kiváló hangulat a Kossuth utcán!

Kemény fába vágták a fejszéjüket a belvárosi üzletek Pápán: azon dolgoznak közösen, hogy ismét élettel teljen meg a város szíve!

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Nem utcaképet fotóz a kamerával felszerelt autó a városban

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy egy olyan jármű járja a város utcáit, amely a tetején egy kamerával van felszerelve.

2024. Július 19. 07:51, péntek | Helyi

Motorosok érkeznek Pápakovácsiba!

Amerikai autós, motoros fesztivált tartanak szombaton Pápakovácsiban, ahol a rockabilly lesz főszerepben.

2024. Július 19. 07:34, péntek | Helyi

Harctéri kutató-mentők gyakorlata Pápán

Az amerikai légierő 56. és 57. kutató-mentő százada a Jolly Vihar 2024 gyakorlaton vesz részt az MH 47. Bázisrepülőtéren.