Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Június 16. 14:39, kedd | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bedrogozva okozott halálos balesetet

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bedrogozva okozott halálos balesetet

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki kábítószer hatása alatt, a megengedett sebességet jócskán túllépve összeütközött egy vétlen autóssal, aki emiatt meghalt - tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

A férfi 2018 novemberében úgy vezette autóját Isaszegen, hogy a szervezetében az extasytabletta hatóanyagaként ismert MDMA volt - írták.

A kábítószer hatása miatt az elkövető járművezetésre alkalmatlan állapotban volt, mégis 50 kilométer/per óra helyett legalább 85 kilométer/per órás sebességgel hajtott. Egy enyhén jobbra ívelő útszakaszon nem tudta megfelelően irányítani járművét, áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött az ott szabályosan közlekedő autóval. A vétlen autót vezető nő a helyszínen életét vesztette.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.