Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. November 20. 13:07, hétfő | Helyi
Forrás: Veszprém Vármegyei Rendőrség

Üzletszerűen lopták a színesfémet Pápán

Üzletszerűen lopták a színesfémet Pápán

Összesen közel fél tonna vörösrezet lopott el a páros.

Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 23 éves helyi férfi és 24 éves barátnője ellen.

Az elkövetők 2023 októberétől az egyik pápai telephelyről több alkalommal összesen közel fél tonna vörösrezet loptak el egymillió forint értékben. A tolvajok a szerzett zsákmányt Pápán és Csornán fémhulladék-lerakó telepeken adták le, és a kapott összegen mindig osztoztak.

A rendőrök a tetteseket már a bejelentés napján elfogták, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.