Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Szeptember 13. 14:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Üzletszerűen loptak

Üzletszerűen loptak

Lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás egy 20 éves férfi és egy 18 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai férfi és 18 éves ajkai társa 2018. augusztus 31-én délután bementek az egyik pápai áruházba, ahonnan egy közel hatezer forint értékű szeszesitalt loptak el. Másnap reggel mindezt megismételték, majd még aznap délelőtt egy pápai drogériát is felkerestek, ahonnan szintén több ezer forint értékben tulajdonítottak el egy női és egy férfi parfümöt. A lopott termékeket mindhárom alkalommal Pápán adták el az utcán járókelőknek. A járőrök a két személyt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.