Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Szeptember 29. 17:07, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Unokájával lopott kocsit

Unokájával lopott kocsit

A rendőrök gyanúja szerint egy férfi a fiatalkorú unokájával közösen lopott el egy autót Budapesten a XVIII. kerületben. Még a bejelentés napján elfogták és őrizetbe vették őket, a kocsit visszaadták a tulajdonosnak.

Egy utcán parkoló Lada 1200-ast loptak el szeptember 24-én éjszaka a főváros XVIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai ismeretlen tettessel szemben indítottak nyomozást. Még a bejelentés napján azonosították a feltételezett elkövetőket – közölte a rendőrség.

Az 57 éves B. Sándort és 15 éves unokáját lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, majd őrizetbe vették őket. Az idősebb férfinél tartott kutatás során a Ladából származó tárgyakat megtaláltak a nyomozók. Az unoka beismerte, hogy hol rejtették el az ellopott kocsit, amit a rendőrök azóta visszaadtak a tulajdonosnak.

Címkék: autó, elfogás, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.