Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. December 18. 00:00, csütörtök | PR

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

A legtöbb ember számára az izgalmas vagy épp klasszikus ünnepi filmek szorosan hozzátartoznak a karácsonyi készülődéshez és a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz a téli szünetben.

Az Invitel széles választékában mindenki talál kedvére való műsort az ünnepek idején is. Jövőre pedig újabb népszerű csatornákkal bővül a kínálat.

Szünidei szórakozás a sztárokkal
A televízió-csatornák a téli hónapokban is izgalmasabbnál izgalmasabb műsorokkal várják a nézőket, így a színes kínálatban minden műfaj szerelmesei találkozhatnak kedvenceikkel. A romantikus vígjátékok kedvelői például a Szerelem a végzeten vagy éppen a Love Guru hőseinek szoríthatnak a Paramount Channelen, a filmdrámák iránt érdeklődők Phillips kapitány történetét izgulhatják végig az HBO-n, a nevetésről pedig többek között a Modern család és az Agymenők gondoskodnak hétről hétre a Comedy Central csatornán.

Új év – új kedvencek
Az új év új kezdetet is jelenthet a munka vagy a magánélet terén. Az Invitellel a tartalmas kikapcsolódásról az ünnepek után sem kell lemondanunk, mert a vállalat is tartogat újdonságokat 2015-re. A kínálatban már most is megtalálható DIGI Sport 1 mellett a jövő évtől kezdve elérhető lesz a további minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2. Bekerül továbbá a választékba a FOX, amely a legnagyobb filmstúdiók díjnyertes tévésorozatait sugározza magyar nyelven. Ez utóbbi csatorna olyan rég várt alkotásai közül válogathatunk, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei.

Ízlés szerinti menü – a tévében is
A televíziós minicsomagokkal egy-egy téma rajongóiként kedvező áron bővíthetjük a számunkra értékes csatornák számát. Emellett az Invitel Mixer kiegészítő csomagjával további öt csatornát válogathatunk össze egy 30-as listából, így valóban személyre szabott kínálatot állíthatunk össze magunknak.

Személyes ügyintézés:

Invitel Pont: Pápa, Kossuth L. u. 9., tel.: +36 (89) 320-910

Értékesítőnk: Szalókyné Vartik Izabella tel.: +36 30 683 5208

Címkék: invitel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.