Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 05. 13:46, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Ülésezett a szociális- és idősügyi munkacsoport

Ülésezett a szociális- és idősügyi munkacsoport

A Pápai Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum keretein belül működő szociális- és idősügyi munkacsoport 2015. február 4-én délután tartotta a 2015. évi első ülését.

A Pápai Rendőrkapitányság nagytermében összegyűlt tagokat Forsthoffer Erzsébet munkacsoport vezető köszöntette, majd egy színvonalas prezentáció keretében mutatta be annak a kérdőíves felmérésnek az eredményeit, amelyet a munkacsoport három tagja készített a tavalyi év végén 291 Pápai járásban élő idős bevonásával. A kérdőív célja az idősek biztonságérzetének megismerése mellett az volt, hogy a konzultatív testület az elkövetkező időszakban a szépkorúak igényeihez igazítsa programjait. A bemutatót követően a tagok körvonalazták azokat a közösen végrehajtandó feladatokat, amelyek a 2015. évi munkaterv alapját képezik. A munkacsoport tervei között szerepel többek között az idősek vagyonvédelmi ismereteinek bővítése, tájékoztatásuk a szociális ellátó rendszerről, rajzpályázat kiírása fiatalok számára a nagyszülők, dédszülők védelme érdekében, a házi gondozók és körzeti megbízottak közös látgatásai az időseknél, valamint a SZEM mozgalom népszerűsítése is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.