Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 16. 16:58, szerda | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), papa-ma.hu

Újra Best Body Aerobic óra Katus Attilával

Újra Best Body Aerobic óra Katus Attilával

Az áprilisban nagy sikert aratott rendezvényt sikerült megismételni a múlt héten. Molnár Eszternek, a Diamond Klub oktatójának most is sikerült megszólítani a pápai sportolni vágyókat.

Akkor azt írtuk, csaknem százötvenen aerobicoztak együtt Katus Attilával. Most ugyan ennyien nem voltak, de hangulatában az akkori rendezvény köszönt vissza a Városi Sportcsarnokban. - Annak ellenére, hogy ha jól emlékszem a tavaszi alkalom előtt mindössze egyszer voltam itt Pápán meglepően sokan jöttek el, nagyon kedvesen fogadtak az emberek, és a visszajelzések alapján jól érezték magukat. A sikeren felbuzdulva Molnár Eszter ismét elhívott ebbe a szép városba, bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni azt a fergeteges hangulatot - nyilatkozta Katus Attila a pápa-ma.hu-nak az órát megelőzően.

Az általa kitalált Best Body lényege az, hogy jó zene mellett, jó hangulatban egy olyan koreográfiát hajtsanak végre, ami nagyon sok guggolást, erősítő gyakorlatot tartalmaz, így széles réteghez jut el. - A legfontosabb számomra a pozitív mozgásélmény. Hogy aki eljön tornázni, az úgy menjen haza, hogy jól esett a mozgás, miért nem csinálom ezt a hétköznapokban is? Szeretek beszélni is az emberekkel az óra végén, mert a sport gyakorlása mellett nagyon fontos a gondolkodásmód is. Ha az is rendben van, nem fogunk elmaradni az edzésekről, nem dohányzunk, iszunk, sőt, az életben elénk álló akadályokat is könnyebben átugorjuk. Egy sportos embernek a mindennapi stresszhelyzetek is könnyebben kezelhetők - fogalmazott az aerobic világbajnok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után