Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Február 24. 14:30, kedd | Helyi sport
Forrás: nso.hu

Újabb másodosztályú csapat verte a Lombardot

Újabb másodosztályú csapat verte a Lombardot

A Kaposvár után a Szlovák másodosztályban játszó Slovan Duslo Salától is kikapott a pápai egyesület, pedig az egykori magyar bajnok, Völgyi Dániel is erősítette a sárga feketéket.

„Ma játszotta a nyolcadik téli felkészülési mérkőzését a Lombard Pápa, az ellenfél a szlovák másodosztályú bajnokság Nyugati csoportjának harmadik helyén álló Slovan Duslo Sala volt – írja tudósításában a lombardfcpapa.hu.
„A találkozó mindkét félidejében esett gól, azonban mindkétszer a felvidékiek voltak eredményesek, míg csapatunk helyzetekig jutott csak, ráadásul az összecsapás hajrájában büntetőt hibázott a Lombard, amelyet a frissen kölcsönvett Völgyi Dániel hagyott ki” – teszi hozzá a pápai klub hivatalos honlapja.
Két ismerős légiós is próbázik a Lombardnál. A togói válogatott jobbszélső, a 31 éves Euloge Ahodikpe korábban már játszott Pápán (2007 és 2009 között, egy félévet ebből kölcsönben a DVTK-nál töltött), most szabadon igazolható, és visszatérhet a dunántúli városba.
A középpálya tengelyében pedig a szerb Alekszandar Randjelovics szorgoskodott, aki korábban Orosházán és Békéscsabán futballozott. A 27 éves támadó középpályás legutóbb a hongkongi Sun Pegasus futballistája volt, de jelenleg szabadon igazolható.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
LOMBARD PÁPA–SLOVAN DUSLO SALA
(Vágsellye, szlovákiai) 0–2
Vágsellye.
LOMBARD: Szűcs L. – Zulevs, Jagodics B., Bogunovics, Völgyi – Csilus T., Stieber A. – Ahodikpe, Randjelovics, Frizoni – Popin. Csere: Nagy T., Csizmadia, Pongrácz, Vankó, Király B., Seye
Gólszerző: Mativ (22.), Galbavy (53.)

Völgyi aláírt

Noha egyes hírek szerint hétfőn még akár az MTK-nál is kiköthetett volna Völgyi Dániel, a Győri ETO korábbi magyar bajnok labdarúgója a Lombard
Pápához került kölcsönbe a tavaszi szezonra.
A hétfőn délután aláírt megállapodás értelmében a középpályán is bevethető 27 éves balhátvéd fél évig a bakonyaljaiakat erősíti majd. Völgyi 2007-ben
került Győrbe, ahol magyar bajnoki címet, szuperkupa-győzelmet,

Érkezett: Völgyi Dániel (Győri ETO – kölcsönben), Euloge Ahodikpe, Aleksandar Randelovic, Mehmet Kalender, Yannick Mbengono, Mouhamadou Seye, Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre), Illés Dávid (Győri ETO – kölcsönben), Pongrácz Viktor (Győri ETO – kölcsönben), Stieber András (Győri ETO – kölcsönben), Vankó Imre (Győri ETO – kölcsönben)

Távozott: Andrei Florean, Kenesei Krisztián (Vasas), Tóth Gábor (Szeged), Horváth Richárd, Faggyas Milán, Marian Sluka, Markek Tamás (RKSK – kölcsönben), Benkő Krisztián

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.