Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Április 22. 14:05, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Újabb díleren ütöttek rajta a rendőrök - VIDEÓ

Újabb díleren ütöttek rajta a rendőrök - VIDEÓ

A rendőrök elfogtak egy 52 éves mohácsi férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, aki feltehetőleg tagja egy dílerekből álló bajai bandának.

A Bajai Rendőrkapitányság bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat eljárást. A nyomozás során több személyt letartóztattak egy összehangolt rendőri akció eredményeként 2021. november 25-én a rendőrök. A gyanú szerint a banda tagjai kábítószer beszerzésével és értékesítésével foglalkoztak, és az ezzel járó feladatokat egymás között felosztva, előzetes megállapodás alapján végezték – közölte a rendőrség.

Az ügyben felmerülő újabb adatok és információk alapján a bajai nyomozók – a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve – elfogtak egy újabb dílert 2022. április 20-án reggel. A férfi mohácsi otthonában tartózkodott, amikor a rendőrök lecsaptak. A nyomozók úgy sejtik, hogy a gyanúsított rendszeresen ellátta kábítószerrel a bajai kábítószer-kereskedő bandát. A lakásában tartott kutatás során kábítószergyanús anyagot, fecskendőket, fegyvert és lövedékeket találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az 52 éves mohácsi férfit előállították, és bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően a nyomozók kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.