Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 20. 14:03, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újabb autós üldözés, ezúttal Pápán - Videó

Újabb autós üldözés, ezúttal Pápán - Videó

Megpróbált elmenekülni a vezetéstől korábban eltiltott sofőr, végül nekihajtott egy kerítésnek.

A járőrök 2023. szeptember 18-án délelőtt Pápán állítottak meg egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. A járművezető lehúzódott az út szélére, majd hirtelen megfordult autójával, és nagy sebességgel elhajtott. A rendőrök utánamentek, majd a menekülő gépkocsi egy kerítésnek ütközött. Az egyenruhások a 33 éves helyi sofőrt elfogták, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

Az elkövető számos közlekedési szabályt megszegett, többek között behajtott az egyirányú úton forgalommal szemben, nem használt biztonsági övet, továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy eltiltás hatálya alatt vezette a járművet, tehát vezetői engedéllyel sem rendelkezett, és balesetet is okozott.

A rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, a többi közlekedési jogsértés miatt pedig közigazgatási bírsággal sújtották, illetve szabálysértési feljelentést tettek vele szemben - írja a Veszprém vármegyei rendőrség, amely egy videót is bemutatott az esetről.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.