Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. December 01. 12:03, szombat | Bulvár
Forrás: infovárosok

Új énekessel tér vissza az Exotic - VIDEÓVAL

Új énekessel tér vissza az Exotic - VIDEÓVAL

Klippremierrel érkezik az ikonikus zenekar

Ki ne emlékezne a 90-es évek legendás zenekarára, az Exoticra? A Trabant, vagy a Nézz rám, tizedes című slágereket mindenki ismeri, azonban a banda most új felállásban, új dalokkal szeretné megörvendeztetni a közönséget. A zenekar alapító tagjai úgy döntöttek, hogy elbúcsúznak eddigi énekesüktől, Sipos F. Tamástól, és nélküle pörgetik fel az Exoticot. Ezentúl Márton „Kor” Csaba áll majd a mikrofon mögött, az együttes a legújabb dalát, és a hozzá tartozó klipet már az ő közreműködésével készítették el.

A csapat tagjai elmondták, nehéz, érzékeny, de racionális döntést kellett hozniuk az Exotic jövőjével kapcsolatban.

„A zenekar határozott tervekkel, egy meghatározott úton szeretne haladni, amisajnos többször keresztezte Sipos F Tamás 1993 óta épülő szólókarrierjét. Többszöri megbeszélés után sem tudtuk közös nevezőre hozni álláspontjainkat, ezért úgy döntöttünk, hogy nem akadályozzuk tovább az énekest szólómunkásságában.Új úton folytatjuk tovább, új irányban, új frontemberrel, de a régi szellemiségben” – jelentettékbe a zenekar alapító tagjai, vagyis Csik István, Tabár István, Tabár Zoltán és Vilmányi Gábor.

Az új énekes, Márton „Kor” Csaba nagy örömmel vállalta a felkérést.
„Nagyon hálás vagyok a zenekarnak, hogy rám gondoltak, és mindent meg fogok tenni, hogy ne bánják meg a döntésüket. Remélem, a rajongók is bizalmat szavaznak nekem, és ígérem, nekik sem okozok majd csalódást. Az életben mindent száztíz százalékon csinálok, nem lesz ez másként az Exotic-kal sem!” – mondta el Márton „Kor” Csaba.

Az új dal és a hozzá tartozó klip a mai napon debütál. Mostantól,a régi nagy slágerek mellett, ezt is hallhatja majd a közönség a zenekar koncertjein.

Címkék: énekes, exotic, klip, zenekar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára