Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. November 09. 08:39, vasárnap | Helyi
Forrás: Pápai Mentőszolgálat, MTI, omegahirek.hu

Előállították a fiatalok közé hajtó férfit

Előállították a fiatalok közé hajtó férfit

Homokbödöge és Nagytevel között vasárnapra virradó hajnalban történt balesetben egy 20 év körüli nő életét vesztette, négyen súlyosan megsérültek. A sofőr ittas volt, kisodródott trabantjával.

Kürti József, a Pápai Mentőállomás vezetője tájékoztatta portálunkat arról, hogy vasárnap hajnalban, 3:28-kor kapták a bejelentést, hogy Homokbödöge és Nagytevel között egy személyautóaz út szélén közlekedő emberek közé hajtott. A szörnyű balesetben egy 20 év körüli nő meghalt. Ketten életveszélyes sérülésekkel a győri kórházba kerültek. További két személyt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak az ajkai kórházba.

A győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházba szállított két sérült állapota életveszélyes. Egy középkorú nőt törésekkel és súlyos végtagsérülésekkel műtöttek, a másik sérült, egy fiatal nő esetében pedig koponyasérülése miatt idegsebészeti beavatkozásra volt szükség - tájékoztatták délután a győri kórház ügyeletes orvosai: Szálasy László és Erdő Gabriella az MTI-t.

Az ajkai Magyar Imre Kórházban kezelt két súlyos sérült közül egy fiatal nőt nyílt lábszártöréssel operáltak, míg egy fiatal férfit szárkapocscsont töréssel láttak el - közölte Balatincz Péter főorvos.

Információink szerint a balesetet okozó férfinek mentős tapasztalatai voltak, vélhetően ennek köszönhető, hogy a baleset egyik áldozatát sikerült újraélesztenie a mentők kiérkezése előtt.Halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette megalapozott gyanújával indult eljárás ellene. Az omegahirek.hu úgy tudja, hogy a gyalogosok szabálytalanul, a menetirány szerinti oldalon közlekedtek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.