Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Január 31. 20:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Töreki Milán: Kovács Zoltán ideje lejárt

Töreki Milán: Kovács Zoltán ideje lejárt

Lakossági fórumot tartott Pápán ma késő délután Töreki Milán, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje és Janiczak Dávid, Ózd város polgármestere.

Töreki Milán a fórumot megelőzően a sajtó számára elmondta, a Jobbikon belül példaképként tekint mai vendégére, aki - mint fogalmazott - kreatív és innovatív kampányával és politikájával tudott győzni Ózdon, egy Pápához hasonló népességű és problémákkal küzdő városban. A pápai választókerület jelöltje azt mondta, azt szeretné, ha Pápa lenne a következő Ózd. Töreki Milán kérdésünkre kijelentette, a választási győzelemmel lenne elégedett áprilisban. - Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak érdemei Kovács Zoltán államtitkár úrnak, de az ő ideje lejárt. Új problémákkal és kihívásokkal kell szembenéznünk és ehhez új emberekre van szükség. Az egész ország érdeke az, hogy egy új, innovatív időszámítás kezdődjön - fogalmazott Töreki Milán.

Janiczak Dávid szintén kormányváltásról beszélt. Úgy fogalmazott, hogy a közelgő választások az egyik utolsó esély arra, hogy Magyarország visszatérjen a demokratikus útra és olyan kormány alakuljon, amely az ország érdekeit helyezi az első helyre. Az ózdi polgármester hozzátette, a Jobbik hónap végén nyilvánosságra kerülő programjában kitüntetett helyet foglal el az egészségügy, az oktatás és az önkormányzatiság kérdése. Céljuk, hogy megmentség az egészségügyi alapellátást és hogy a Magyarországon élő emberek megkapják azt az ellátást, ami számukra megfelelő. Ózd polgármestere méltatta Töreki Milánt, a pápai körzet képviselőjelöltjét, mint mondta, jellemző rá az emberközeliség, a problémamegoldó képesség és az, hogy tényleg a valós problémákra koncentrál. Az az energia, tettre készség és bizonyítási vágy, ami bennünk, fiatalokban van, bizonyosságot jelenthet arra, hogy érdemes minket választani - mondta Janiczak Dávid.

Töreki Milán a sajtó kérdésére szólt egy a közelmúltban létrehozott közösségi oldalról, amely a pápai ellenzék lejáratásával foglalkozik. - Méltatlannak tartom Pápa városához ezt az oldalt, ráadásul azt tapasztalom, hogy az oldalon olyan köztiszteletben álló személyek nyilvánulnak meg, gondolok itt a polgármesterre, az alpolgármesterre, vagy például a Közszolg Kft. vezetőjére, akik többek között hivatali idejükben foglalkoznak az ellenzék lejáratásával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.