Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless nyaralt Heidi

Topless nyaralt Heidi

A németek szuperbombázója, Heidi Klum nem rejtegeti bájait szabadidejében sem, hiszen sok újat már nem tud mutatni a világnak magából.

Négy gyerek, folyamatos fotózások, és egy népszerű tehetségkutató vezetése mellett, ráfér a pihenés Heidi Klumra. Így most kapott is egy kis kimenőt férjurától, Sealtől. A német szépség pedig meg sem állt a tengerpartig, ahol modell mivoltát nem tudta levetkőzni. Ami azt jelenti, hogy minden gátlás nélkül hajlandó volt levetkőzni. Hiszen az ő szakmájában nem túl szerencsés, ha foltosan barnul le. Ennek pedig nyaralótársai örültek a legjobban, hiszen Heidi topless szaladgál egész álló nap.

Victoria egykori vezető Angyalának félmeztelenségén keresztül remekül megfigyelhető, hogy miként változott meg a teste legutóbbi szülését követően. Ugyanis már korántsem olyan testidomú, mint karrierje korábbi szakaszában, ami részben a kemény diétájának köszönhető. Viszont harmincnyolc évesen, négy gyerek után bármelyik nő kibékülne ezzel a testtel, ami Mrs. Samuelnek van.

Címkék: Heidi Klum

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 08:01, vasárnap | Bulvár

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot,

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.