Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless nyaralt Heidi

Topless nyaralt Heidi

A németek szuperbombázója, Heidi Klum nem rejtegeti bájait szabadidejében sem, hiszen sok újat már nem tud mutatni a világnak magából.

Négy gyerek, folyamatos fotózások, és egy népszerű tehetségkutató vezetése mellett, ráfér a pihenés Heidi Klumra. Így most kapott is egy kis kimenőt férjurától, Sealtől. A német szépség pedig meg sem állt a tengerpartig, ahol modell mivoltát nem tudta levetkőzni. Ami azt jelenti, hogy minden gátlás nélkül hajlandó volt levetkőzni. Hiszen az ő szakmájában nem túl szerencsés, ha foltosan barnul le. Ennek pedig nyaralótársai örültek a legjobban, hiszen Heidi topless szaladgál egész álló nap.

Victoria egykori vezető Angyalának félmeztelenségén keresztül remekül megfigyelhető, hogy miként változott meg a teste legutóbbi szülését követően. Ugyanis már korántsem olyan testidomú, mint karrierje korábbi szakaszában, ami részben a kemény diétájának köszönhető. Viszont harmincnyolc évesen, négy gyerek után bármelyik nő kibékülne ezzel a testtel, ami Mrs. Samuelnek van.

Címkék: Heidi Klum

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:07, szombat | Bulvár

Az Aerosmith 26 év után visszatér Budapestre

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. A világhírű amerikai hard rock zenekar az új Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

2019. December 05. 13:08, csütörtök | Bulvár

Már most rekordot döntött A Dal 2020

Minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

2019. December 05. 09:01, csütörtök | Bulvár

Martin Scorsese Az ír című filmje kapta a National Board of Review fődíját

Martin Scorsese Az ír című alkotása kapta a legjobb film díját a National Board of Review (NBR), az egyik legrégebbi amerikai filmes testülettől, amely kedden jelentette be idei díjazottjait.

2019. December 05. 07:13, csütörtök | Bulvár

Peter Jackson első világháborús filmje már látható a mozikban

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét,