Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Október 31. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Katie Holmest ritkán látni a férjével, ám most nyilvánosan ölelgették egymást, és együtt vitték a lányukat vidámparkba. Vajon tényleg egy boldog családot látunk, vagy csak eljátsszák a nagy idillt?

Az elmúlt időben nem sokat láthattuk együtt a házaspárt. Katie Holmest mindig csak a lányával kettesben fotózzák le, miközben Tom Cruise-t többnyire a munkája köti le, vagy ki tudja, merre jár. Nem véletlenül pletykálják jó ideje, hogy a sztárpár házassága csak kirakat, és valójában jó ideje külön életet élnek.

A napokban mégis olyan képsorozat jelent meg a párról és lányukról, Suriról, amelyen felhőtlenül boldognak látszanak. Csakhogy érdekes módon pont akkor készültek az idilli fotók, amikor hamarosan a mozikba kerül Cruise új filmje, a Mission Impossible negyedik része... Csak nem reklámfogás a már-már giccsesen tálalt nagy boldogság?

De vajon mi lehet a teljes igazság? Nos, ez talán sosem derül ki, de az biztos, hogy sokak szerint a most készült képek nem igazi lesifotók, csak annak vannak beállítva, és Cruise-ék maguk béreltek fel fotóst. Érdekes módon pontosan ilyen ritka, idilli családi képek készültek ez a színész előző filmje előtt is, sőt akkor is, amikor a Katie szereplésével készült "Kennedy család" című sorozatot műsorra tűzték.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad

2021. Július 17. 12:08, szombat | Bulvár

Végre itt a nyár! Balatonfüreden vakációzott a Cozombolis házaspár

Eljött a nyár, amit minden kikapcsolódásra vágyó ember már nagyon várt, amikor végre lehetőség van kiszakadni a stresszes munkából és fejest ugrani a szabadságba.

2021. Július 15. 12:05, csütörtök | Bulvár

Nagyon jól fogadta a magyar versenyfilmet a közönség Cannes-ban

Hosszan tartó tapssal jutalmazta a szerdai esti díszbemutatón Enyedi Ildikó A feleségem története című filmjét a 74. cannes-i filmfesztivál közönsége.