Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2013. Szeptember 12. 14:33, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Tolvajokat fogtak a hétvégén Pápán

Tolvajokat fogtak a hétvégén Pápán

Két bűncselekmény elkövetője is rövid időn belül rendőrkézre került Pápa városában.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya két rendbeli lopás és ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 42 éves G. Attila pápai lakos ellen. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi 2013. szeptember 5-én éjjel egy pápai utcán várakozó személygépkocsi első kerekeit lopta el, majd másnap éjszaka egy másik autó jobb oldali kerekeit is eltulajdonította. Ekkor maga a sértett értesítette a rendőröket, akik a tolvajt a közeli utcában fogták el. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. A pápai nyomozók a lopott kerekeket házkutatás alkalmával megtalálták, így anyagi kár nem keletkezett.

Egy Pápán parkoló robogó kormányát feszegette, majd a járművet magával is vitteaz a 43 éves vidi férfi, akit szeptember 7-én délután fogtak el az állampolgári bejelentés alapján helyszínre érkező rendőrök. Sz. István ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a segédmotor-kerékpár sértetlenül került vissza tulajdonosához.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.