Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2019. Október 25. 17:08, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Többeket is átvert értéktelen román lejjel egy csalópáros

Többeket is átvert értéktelen román lejjel egy csalópáros

Több mint százezer forintot csaltak ki október 20-án délután Pápán ismeretlenek az egyik bankautomatánál egy helyitől. A csalók forgalomból kivont, értéktelen román lejt adtak neki forintjai cserébe.

A rendőrök október 23-án Nagygyimóton igazoltatták a kocsival közlekedő feltételezett elkövetőket. A 45 éves és a 34 éves román állampolgárt ezt követően elfogták, majd előállították, és a nyomozók – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként kihallgatták őket.

A rendőrök megállapították, hogy a két férfi októberben többeket is átejtett. Pénzváltás ürügyén szólították meg a sértetteket, és arra kérték őket, váltsanak számukra román lejt magyar forintra. Az elkövetők cserébe forgalomból kivont, értékkel nem bíró valutát adtak át.

A kért román férfi ellen többrendbeli csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Címkék: átverés, csalás, lej, román

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 12:39, szombat | Kék hírek

Tényleges életfogytiglanra ítélték a zsámboki gyilkost

Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken, első fokon azt a férfit, aki 2017 őszén megerőszakolt, majd megölt egy idős asszonyt a Pest megyei Zsámbokon.

2020. Január 18. 08:09, szombat | Kék hírek

Kiadják az emberölés miatt keresett norvég férfit a magyar hatóságok

Elrendelte a Fővárosi Törvényszék pénteken annak a norvég állampolgárságú férfinak az átadását, akit emberölés miatt kerestek a norvég hatóságok - tudatta a törvényszék sajtóosztálya pénteken.

2020. Január 17. 14:04, péntek | Kék hírek

Gyilkosságért körözött norvég férfit fogtak a magyar rendőrök

A magyar rendőrök a norvég hatóságok által, emberölés miatt körözött norvég állampolgárságú férfit fogtak el a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

2020. Január 17. 06:27, péntek | Kék hírek

Elítélték a siófoki vállalkozó gyilkosait

Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt jogerősen húsz és tizennyolc év fegyházbüntetésre ítélte csütörtökön a Pécsi Ítélőtábla azt a két férfit, aki 2014-ben megölt és kirabolt egy vállalkozót Siófokon.