Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Március 28. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: x

Több tehetségkutató műsorba is jelentkezett Frenki

Több tehetségkutató műsorba is jelentkezett Frenki

Wéber Ferenc, alias Frenki nem adja fel továbbra sem, énekesi karrierről álmodik.

Frenkiről sokan, sokfélét gondolnak, ám mára alig-alig van olyan Pápán és környékén, aki ne ismerné őt. Vannak, akik nem veszik komolyan, csak legyintenek egyet, amikor meghallják a nevét, de akadnak olyanok is, akik hisznek benne és biztatják. Egy biztos, megsüvegelendő az a kitartás, amellyel küzd az álmaiért. Most Frenkitől megtudjuk, hogy áll a karrier építésével:

Tisztelettel, és szeretettel köszöntöm az Infopápa olvasóit, kedvelőit! Nemrég két tehetségkutató castingján jártam, a TV2 Megasztàr című tehetségkutató castingján, ami 12 év kihagyás után indul újra, valamint az RTL-en hamarosan adásba kerülő X-faktor előválogatóján. Mindkét castingon egy-egy könnyűzenei csemegét adtam elő, úgy érzem, a produkciók nagyon tetszettek, azoknak az embereknek, akik meghallgattak. Nagyon szeretnék bekerülni valamelyik műsorban, legalább a középdöntőig, vagy döntőig eljutni. Ígérem a kedves közönségnek, hogy minden tőlem telhetőt megteszek a siker érdekében. Nagyon elszántan küzdök, hogy sikerüljön. Várom mindkét csatornától a visszajelzést. Nagyon sokan vannak mellettem, a kedves közönség szeretetéből és kedvességéből kapok inspirációt, és erőt a folytatáshoz. Köszönöm mindkét csatornának a lehetőséget, hogy elhívtak castingra.

A castingok mellett nemrég a TV2 Zenebutik csatorna egy újonnan induló műsorában jártam, egy dalt énekeltem a Zenedobozban. Köszönöm szépen a kedves meghívást. Rengeteg a terv, szeretnék bekerülni valamelyik tehetsegkutatóba, szeretném ha az egész ország megismerne, szeretnék nyerni, új embereket megismerni, új távlatokat nyitni, új terveket dédelgetni. Sokan mondják rám, hogy pénzéhes vagyok, itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam, soha, de soha nem voltam pénzéhes, ha esetleg valami csoda folytán nyerek, megígérem, hogy segíteni fogok beteg,rászoruló gyerekeken, embertarsaimon és mindenkin, aki megèrdemli.

Szeretném folytatni a sportolást, szeretnék zenei karriert, kiadni kislemezt, szeretnék elismert híres énekes lenni. Tudom,hogy pár embertársam szemében szálka lettem, de igyekszem minden elvárásnak megfelelni. Azért volt üröm is az öröm mellett, nemrégen elvesztettem édesanyámat. 64 éves volt, tragikus hirtelenséggel. Sokan biztatnak a gyászomban, hogy látja, jó irányban haladok és a mennyországból drukkol, hogy jelentős sikereket érhessek el.

A zene szeretete mellett a sport szeretete is megihletett. Két év kihagyás után visszatértem az edzőteremben. Érzem magamon a változást, szeretnék fogyni és erősödni. Azt érzem, hogy Pàpa város lakossága és természetesen sok vidéki ismerősöm támogat döntéseimben. Persze vannak,akik negatívan ítélnek meg,sajnos nem lehet minden embernek megfelelni

Sok barátom elpártolt mellőlem, legközelebb csak olyan emberekkel baratkozom, akik nem érdekből barátkoznak velem. Mert sajnos abból volt pár. Igyekszem olyan emberek felé nyitni, akik szeretnek engem. A párkapcsolat még várat magára, talán megtalálom azt a hölgyet, akivel le tudom élni az életem, és akivel családot tudok alapítani.

Címkék: Frenki, wéber ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.