Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2022. Július 01. 12:48, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Több súlyos bűncselekményt is elkövetett a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

Több súlyos bűncselekményt is elkövetett a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, valamint zaklatás vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 39 éves helyi lakos ellen. A férfi 2021. november 12-én délután kulcsra zárta volt barátnője lakásának ajtaját azért, hogy megakadályozza a nő távozását, majd amikor a sértett az ajtó felé ment, ellökte őt. Ugyanekkor az elkövető fenyegetéssel megszerezte a nő telefonját, és a képernyőzár feloldókulcsát követelte tőle. A sértett azonban ezt megtagadta, ekkor a férfi dühében arcon ütötte őt, megrúgta és a falhoz szorította. A férfi másnap délután a bántalmazott nő egyik rokonát is megfenyegette azzal, hogy felgyújtja a lakását. A nyomozók megállapították továbbá azt is, hogy a gyanúsítottat a Pápai Járásbíróság és a Pápai Rendőrkapitányság is eltiltotta a járművezetéstől, ennek ellenére 2021. november 13-án volán mögé ült.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.