Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2022. Június 30. 10:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Több ezer embert várnak a hétvégi REND Fesztiválra

Több ezer embert várnak a hétvégi REND Fesztiválra

A Dunántúl egész területéről érkeznek látogatók Pápára, de minden helyi érdeklődőt is szeretettel várnak a szervezők az egyébként ingyenesen látogatható programokra.

A REND Fesztivál részletes programfüzetét ITT találja!

Pápa városának és környékének lakosságát is nagy szeretettel várják a fesztivál valamennyi programjára, a REND Fesztivál ugyanis egy nyitott fesztivál, nemcsak a reformátusság ünnepe. - Nemcsak hagyományos egyházi alkalmokon vehetünk részt, hanem az istentiszteletek, áhitatok mellett lesznek kiállításmegnyitók, könyvbemutatók, író-olvasó találkozók és könnyűzenei koncertek is - mondta el Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke - ahogy arról már korábbi cikkünkben is beszámoltunk.

Útlezárásokra is kell számítani, erről ITT írunk bővebben!

A nagyszabású rendezvény július 1-jén pénteken nyitja meg kapuit. Belvárosszerte számos program közül lehet válogatni, a legbőségesebb kínálat szombaton várja a látogtatókat. Fontos hangsúlyozni, hogy az esti nagykoncertek is ingyenesen látogathatók a Fő téren!

Olyan neves előadók ingyenes koncertjein szórakozhatunk, mint a Bagossy Brothers Company, vagy a 30Y, illetve az Alma Zenekar, a Neumann Trió, a Kaláka, továbbá a Quimbyből ismert Kiss Tibivel fellépő Aranyakkord.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 10:52, szombat | Helyi

Június közepétől változik a menetrend a Pápa és Veszprém közötti közlekedésben

2023. június 17-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Veszprémből Herend irányába, így jelentősen változik a Pápa és Veszprém közötti autóbusz közlekedés menetrendje is.

2023. Június 02. 13:53, péntek | Helyi

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben.

2023. Június 02. 09:23, péntek | Helyi

A pápai rendőrök jelenlétében rúgta le egy autó visszapillantó tükrét

Volt párjával keveredett nézeteltérésbe, a rendőrök próbálták őket megnyugtatni, ám a férfi dühében mégis lerúgta egy autó visszapillantó tükrét.

2023. Június 01. 14:58, csütörtök | Helyi

Változik a Perutz osztályozó mérkőzésének időpontja!

Fél órával korábban csap össze egymással a pápai és a gyöngyösi együttes, az NB III-as tagságért.