Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2022. Április 23. 19:50, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Több ember mentésében is részt vett a pápai katona, Füst Nikolett!

Több ember mentésében is részt vett a pápai katona, Füst Nikolett!

Elsősegélyben részesített több embert is az MH Egészségügyi Központ MH Pápa Bázisrepülőterén dolgozó Füst Nikolett Edina törzsőrmester.

Az ápoló altiszt egy közúti baleset szemtanújaként vett részt életmentésben 2022. április 20-án. A Honvedkorhaz.hu beszámolója szerint Füst Nikolett Edina törzsőrmester szolgálatba tartott, amikor közvetlenül a gépjárműve előtt összeütközött három autó. Nikolett azonnal az ütközéshez sietett, ahol autóstársaival - két önkéntes tűzoltóval valamint civilekkel - megkezdték a sérültek állapotának felmérését. A törzsőrmester elsőként a legroncsoltabb autóhoz ment, ahol hamar kiderült, hogy a sérült az autóba szorult, így bemászott a vezető mellé, hogy megkezdje ellátását. A mentők és a tűzoltók megérkezéséig stabilizálta az állapotát és megkezdte a másik két gépjárművezető ellátását is. Az Országos Mentőszolgálat szakemberei megérkezésükkor bevonták a törzsőrmestert az ellátásba, aki aktív részese volt a sérültek megmentésének. A betegek elszállítását követően a segítségnyújtásban résztvevők köszönetet mondtak Füst Nikolett Edinának, aki lélekjelenlétével és magas szintű szakmai hozzáállásával bizonyította rátermettségét.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 04. 08:44, vasárnap | Helyi

Amerikai légi utántöltő gép érkezett Pápára

Közös kiképzésen vett részt az Ohio Légi Nemzeti Gárda Légi 121. Utántöltő Ezred és a Magyar Honvédség 47. Bázisrepülőtér KC-135 Stratotanker repülőgép személyzete.

2023. Június 04. 08:30, vasárnap | Helyi

Ugod belterületén borult fel autójával a 18 éves sofőr

A sofőr megsérült a baleset következtében - áll a rendőrség tájékoztatásában.

2023. Június 03. 10:52, szombat | Helyi

Június közepétől változik a menetrend a Pápa és Veszprém közötti közlekedésben

2023. június 17-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Veszprémből Herend irányába, így jelentősen változik a Pápa és Veszprém közötti autóbusz közlekedés menetrendje is.

2023. Június 02. 13:53, péntek | Helyi

Megöléssel fenyegette volt párját, a pápai rendőrök előállították

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben.