Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Június 12. 14:32, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Több bűncselekménnyel is gyanúsítható a körözött férfi

Több bűncselekménnyel is gyanúsítható a körözött férfi

Nagytevel külterületén fogták el a helyi körzeti megbízottak azt a győri férfit, akinek körözését a Sárvári Rendőrkapitányság rendelte el. A férfi több, elsősorban Pápán elkövetett bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsíthat

A szolgálaton kívül levő Czere Zoltán r. főtörzsőrmester körzeti megbízottat egy adászteveli borozó tulajdonosa értesítette 2015. június 10-én 9 óra körül arról, hogy raktárjából az imént tessékelt ki egy illetéktelen ott tartózkodó személyt. A rendőr értesítette szolgálatban levő kollégáit, akik azonnal a férfi keresésére indultak. Fűzfa László r. főtörzszászlós, Varga Csaba r. főtörzsőrmester és Hegyi Roland r. törzsőrmester egy órán belül Nagytevel külterületén igazoltatták a 33 éves K. Gézát, akiről megállapították, hogy a Sárvári Rendőrkapitányság elfogató parancsot adott ki ellene. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított férfi a pápai nyomozók előtt már ismert volt, elfogását épp a közeljövőben tervezték. A körözött személy ugyanis megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. augusztus 08-án délelőtt az egyik pápai kertészet irodahelyiségeként szolgáló lakókocsijából, majd 2015. június 6-án kora délután a pápai kemping öltőzőjéből, illetve az egyik vendég lakókocsijából – míg a tulajdonos és felesége aludtak – több tízezer forintot lopott el. Ugyanezen a napon este Gyalóka egyik családi házánál is megjelent és a házhoz tartozó műhelyben talált pénztárcából készpénzt tulajdonított el. Továbbá megalapozott a gyanú arra vonatkozóan is, hogy 2015. június 10-én délelőtt az egyik pápai garázssoron parkoló személygépkocsi jobb első ajtajának ablakát lopási szándékkal betörte, ekkor azonban semmit nem zsákmányolt.

Kifosztás és üzletszerűen elkövetett lopás bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.