Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Augusztus 31. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Tízmilliós kárt okoztak a trükkös autótolvajok

Tízmilliós kárt okoztak a trükkös autótolvajok

Egy kilenc emberből álló trükkös tolvajbandát fogott el a rendőrség. A jellemzően koszovói albánokból álló csoport autópályák melletti pihenőhelyeken és benzinkutak mellett fosztogatott.

A tolvajok külföldi autók kerekeit szúrták ki, majd segítséget ajánlottak a bajba jutott utasoknak. A kerékcsere alatt kirabolták a járműveket. A banda hét tagját elfogták, az okozott anyagi kár 10 millió forint.

- Hét személyt már elfogtunk, további kettő pedig ismeretlen helyen tartózkodik, ellenük elfogatóparancsot adtunk ki. A megállapított elkövetői kör ellen üzletszerűen, dologi erőszakkal, jelentős értékben elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt folytatunk eljárást. A tárgykörbe tartozókat harminc trükkös lopás elkövetésével gyanúsítottuk meg. A jelenlegi összes kárérték meghaladja a 10 millió forintot - mondta a hírTV-nek Sztancsik László, az ORFK Bűnügyi Főigazgatóságának nyomozója. (rá)

hírTV

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.

2022. Július 03. 11:40, vasárnap | Kék hírek

Határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták fel Ásotthalomnál

A magyar rendőrök cseh kollégáikkal együttműködve határsértők hatvanfős csoportját tartóztatták föl Ásotthalom külterületén szombaton este fél hét előtt - közölte a rendőrség honlapján.