Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 27. 16:43, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Testvérét lopta meg

Testvérét lopta meg

A Pápai Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le egy 18 éves, Pápa környéki településen élő férfi ellen indult eljárást, aki 2013 szeptemberében meglopta a vele egy háztartásban élő testvérét.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. R. 2013. szeptember 9-én – kihasználva, hogy bátyja és annak élettársa külföldön tartózkodott – ellopta és hulladék fémként adta el a testvére tulajdonát képező és a nyitott garázsban tárolt 8 acélból készült felnit. Ezen kívül az udvar hátsó részén összerakott tűzifát is eltulajdonította és sajátjaként értékesítette. A gyanúsított a nyomozás során beismerő vallomást tett. Tettét azzal indokolta, hogy pénzre volt szüksége. A felnik és a fa eladásával több mint 100.000 forintos kárt okozott testvérének, ő viszont ennek csak töredékét kapta a jóhiszemű vevőktől.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya 2013. november 26-án vádemelési javaslattal küldte meg a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait a Pápai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.