Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2021. Július 26. 08:20, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

Testvére adatait adta meg a rendőröknek

A Pápai Járási Ügyészség kétrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja azt a 38 éves nőt, aki két esetben is a sajátja helyett testvére adatait adta meg a rendőröknek.

A vádirat szerint a rendőrök 2021. január 8-án este kilenc órakor a pápai vasútállomáson igazoltatták az elkövetőt, és védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben, melynek során a nő a saját személyes adatai helyett a testvére adatait diktálta be a bírság kiszabásáról kiállított nyomtatványba, valamint az elfogás végrehajtásáról készült jelentésbe. A nyomozó hatóság ezt követően a garázdaság vétségének tartott cselekményéért, mely miatt az eljárást utóbb megszüntették, gyanúsítottként hallgatta ki a nőt, aki ez alkalommal is a testvére adatait diktálta jegyzőkönyvbe. A vádlott ezen cselekményeivel hozzájárult ahhoz, hogy két eljárásban is valótlan adatok közokiratba foglalására kerüljön sor. Az ügyészség a vádiratában az elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára, s abban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Pápai Járásbíróságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 13:43, hétfő | Helyi

Nem az utcai szemetesben van a helye a lakásban keletkezett hulladéknak!

A belvárosban sajnos nem ritka látvány, hogy az utcai kukákba, vagy azok környékére hordják le többen a lakásban, vagy az üzletekben keletkező hulladékot.

2021. Szeptember 27. 13:31, hétfő | Helyi

Mesejáték a közlekedésbiztonság jegyében

Közlekedési szabályokkal átszőtt mesejátékkal lepték meg a pápai rendőrök a helyi 1. osztályosokat.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Helyi

A megengedett sebesség duplájával közlekedett a férfi Pápán

Közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök a nyirádi gyorshajtóval szemben.

2021. Szeptember 26. 16:30, vasárnap | Helyi

Hiába játszott jobban ellenfelénél, kikapott Székesfehérváron a Perutz

A MOL Fehérvár II. csapatának vendége volt a pápai együttes, amelynek sikerült az első csapat keretéből alaposan megerősített hazaiak fölé nőnie, mégis pont nélkül indulhatott haza.