Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Június 07. 15:33, kedd | Helyi
Forrás: Pápa-ma

Terv szerint halad a kivitelezés a Mozinál és a Városházán

Terv szerint halad a kivitelezés a Mozinál és a Városházán

Egy hónapja adták át a fenntartók a Mozi épületét a kivitelezőknek, ahol jelenleg a bontási munkálatok folynak gőzerővel. Az utcai teljes homlokzatburkolat, az előtető és annak tartószerkezete is elbontásra kerül. Az 1970-es felújítás

Az emeleti befalazott nyílások, valamint a földszinti főbejárattól jobbra eső befalazott kirakat egy része szintén visszabontásra kerül, továbbá a galériára vezető főlépcső és a gépészeti terekben egy-egy válaszfal szakasz kerül elbontásra a következő napokban.
- Várhatóan a héten végzünk a bontási munkákkal, utána áttérünk az új szerkezetek kialakítására, majd a felületképzési munkák kezdődnek, azaz a burkolási, vakolási folyamatok és a nyílászárók cseréje következik - mondta Németh Csaba, a kivitelező Városfejlesztési Kft. műszaki munkatársa.
A Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársa kérdésünkre azt is elmondta, a Városháza B épülete nagy terület így a munkák ott időben is elhúzódhatnak.
- Az épület rekonstrukciója már korábban elkezdődött, a beruházás jelenleg a szerkezetépítési munkáknál tart, emellett a belső gépészeti alapszerelések, a földszinten az aljzatépítési és vakolási munkák is elkezdődtek – számolt be a beruházás jelenlegi állapotáról a szakember.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 23:00, péntek | Helyi

Bepillanthattak a Pápai Mentőállomáson folyó munkába

Az Újraélesztés Világnapja alkalmából látta vendégül az érdeklődőket a Pápai Mentőállomás.

2019. Október 18. 22:28, péntek | Helyi

Felkavaró videót kaptunk olvasónktól

A másfél perces videón az látható, amint a pápai elkerülő úton egy férfi a hajánál fogva rángat egy nőt, akit többször meg is üt.

2019. Október 18. 14:09, péntek | Helyi

Marton Sándor: Grőber Attila nem demokrataként gondolkodik

Az önkormányzati választáson független polgármesterjelöltként induló vállalkozó azt mondta, megdöbbenve olvasta Grőber Attila nyilatkozatát, amelyben azt mondta róla, hogy elrontotta a polgármesterségért folyó mérkőzést.

2019. Október 16. 14:51, szerda | Helyi

Grőber Attila: Meg fogom hálálni azt a sok szeretetet, amit a pápaiaktól kaptam

A vasárnapi önkormányzati választáson 330 szavazattal alulmaradt ellenzéki jelölt értékelte a voksolás eredményeit.