Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 29. 15:30, kedd | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu

Téli gumira kaptak pénzt

Téli gumira kaptak pénzt

A mentők gyors érkezése sokszor életet menthet. Különösen igaz ez a téli időszakban, amikor a jeges, csúszós utak miatt megnövekszik a balesetek száma.

Ahhoz azonban, hogy a mentők megfelelően tudják végezni a munkájukat az kell, hogy járműveik kellőképpen felszereltek legyenek télen is. Pápa városa támogatja a pápai mentőszolgálatot abban, hogy ez így is legyen, így immáron mind a négy pápai mentőautó téli gumival közlekedhet majd.

Kedden délelőtt a Városháza nagytermében került sor annak a támogatói szerződésnek az aláírására, amelyben a Pápa városa 150.000 Ft-tal támogatja a pápai mentőállomást abban, hogy egyik autójukra téli gumit tudjanak vásárolni. Mint ahogy azt dr. Áldozó Tamás polgármester elmondta, közös érdekünk, hogy a mentők biztonságosan tudják ellátni feladatukat, ezért kötelességének érezte a városvezetés, hogy áldozzon erre a célra.
Kürti József megköszönte az önkormányzat segítségnyújtását és elmondta, hogy minden évben csak valamilyen külső segítséggel tudják megoldani a téli gumik beszerzését, egyébként úgynevezett négy évszakos abroncsokkal tudnának közlekedni, amelyek a csúszós úton nem biztonságosak.

A lista kép illusztráció (baumit.hu)

Címkék: mentők pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.