Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Május 23. 09:03, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Telefon helyett nagyító

Telefon helyett nagyító

Okostelefont kínált eladásra az interneten az a 25 éves dunaújvárosi nő, aki ellen a csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rk. Vizsgálati Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013 szeptemberében G. Kitti az egyik internetes hirdetési oldalon nagy értékű mobiltelefon készüléket kínált eladásra rendkívül kedvező áron. Szeptember közepén az ország különböző pontjain élő három vásárló, több tízezer forintot utalt át az általa megadott bankszámlaszámra annak reményében, hogy a készüléket pár napon belül postázza lakcímükre az eladó. Miután a telefon nem érkezett meg, feljelentést tettek. A negyedik károsult a banki utalás helyett ragaszkodott a postai utánvételhez, ám elmondása szerint a csomagban telefon helyett egy nagyítót talált.

Meghallgatása során G. Kitti elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy az eladásra kínált telefon soha nem állt rendelkezésére. Tettét nehéz anyagi helyzetével indokolta.

Az eljáró hatóság a csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait 2014. május 21-én küldte meg vádemelési javaslattal a Pápai Járási Ügyészségnek.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.