Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 31. 13:11, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Táska a diszkóból

Táska a diszkóból

Nem mindig hatásos a „Kérjük, ne hagyja értékeit felügyelet nélkül” felhívás – „diszkós” tolvajt fogtak el a rendőrök Pápán.

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást egy pápai férfi ellen, aki 2012. november 25-én egy nemesgörzsönyi szórakozóhelyen ellopta az egyik vendég táskáját.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett a diszkóban rövid időre felügyelet nélkül hagyta a kézitáskáját, melyben több okmányát, lakáskulcsát, készpénzét, valamint mobiltelefonját is tartotta. A férfi – észlelve a fiatal nő figyelmetlenségét – a táskát magához vette és azzal távozott.

A nyomozás adatai alapján a pápai rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a 31 éves H. Imrét, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a Pápai Rendőrkapitányság május 28-án vádemelési javaslattal küldte meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

Címkék: disco, rendőrség, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!