Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Április 08. 21:37, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tarol a Fidesz?

Tarol a Fidesz?

Ugyan az eredmények továbbra sem érkeznek, azonban egybehangzóan állítják forrásaink, hogy - elsősorban a falvakban - a négy évvel ezelőtti eredményeinél is jobban szerepel a Fidesz.

Nem közölhet hivatalosan semmilyen választókerületi részeredményt a Nemzeti Választási Iroda addig, ameddig az utolsó szavazó le nem adta a voksát. Márpedig az adminisztrációs fennforgások miatt a Bocskai úton és az Eötvös utcában még áll a sor, és még kell várnunk egy picit, hogy mindenki leszavazzon.

A szavazókörökben – amelyek máshol már bezártak – persze addig is zajlik nagyban a számolás, és a pártdelegáltak a jelöltjeiknek, a jelöltek pedig a pártvezetőknek megsúgják az eredményeket.

Pontos számokat nem tudunk, de nagyjából ebből kirajzolódik egy olyan kép, hogy

  • országosan nagyon tarolni fog a Fidesz, a falvakban lévő szavazóköröket ugyanis több esetben jobban nyerik a fideszesek, mint négy éve;
  • más viszont a helyzet a városi szavazókörökben, főleg a fővárosban, ahol még a korábban Fidesz felé húzó szavazóköröket is meg tudtak nyerni a balos jelöltek - írja az index.

Szerkesztőségünkhöz hasonló információk érkeztek, mely szerint elsősorban a falvakban óriási Fidesz fölényre kell számítani, dacára a magas részvételnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.