Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2014. Február 14. 11:14, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

TANKCSAPDA VIDEOKLIP PREMIER

TANKCSAPDA VIDEOKLIP PREMIER

Két hónap szünet után máris új videoklippel tért vissza a Tankcsapda.

A ’Jóképű’ című dalra készült videóban látható jelenetek 2013-ban, a Rockmafia Turné debreceni záró koncertjén, és a turné több más helyszínén készültek. A klip különlegessége, hogy számos olyan eddig sehol nem látott backstage jelenetet tartalmaz, amely néhány perc alatt kiválóan bemutatja, hogyan is él a színfalak mögött, az ország legnépszerűbb rock zenekara. A dal a tavaly novemberben megjelent, Argo 2 film főcímdalát is magába foglaló, ’Igazi Hiénák’ című albumon található.

A Tankcsapda idén ünnepli fennállásának 25-ik évfordulóját. A jubileum első felében pályafutása során először, Európa turnéra indulnak Lukács Laciék. A márciustól májusig tartó koncertsorozatban hazai állomás nem szerepel, itthon leghamarabb csak május közepén, egy nagyszabású koncerten látható ismét a zenekar. Az év további részében pedig számos meglepetés, és októberben még egy új album is várható.

Tankcsapda- Jóképű:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket