Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 25. 15:39, csütörtök | PR

Takarítógépek akkumulátorai

Takarítógépek akkumulátorai

Az akkumulátorok értéke a takarítógép árának akár 20% is jelentheti, így fokozottan kell figyelni rá.

Több százezer forintunkba is kerülhet, amennyiben meghibásodik. A takarítógép akkumulátor nélkül nem üzemel, így meg kell azt vásárolnunk meghibásodás esetén. Érdemes tudni, hogy a takarítógépek akkumulátorai munkaakkumulátorok és nem indítóakkumulátorok. Létezik savas és zselés akkumulátor, és lettartamuk a töltési ciklusokban mérhető. Az autókban használt akkumulátor a takarítógépek működéséhez nem alkalmas. Az autókban használt indító akkumulátor hirtelen nagy feszültséget ad le, viszont a gépet érdemes folyamatosan működtetni, nem lökésszerűen.

A takarítógépbe munkaakkumulátorokat kell tennünk. A zselés akkumulátorok tetején nem található nyílás, amely felnyitható, zárt rendszert alkotnak. A zárt rendszer miatt külön gondozást nem igényelnek. Élettartamuk rövidebb, mint a savas akkumulátoroké, általában 500-700 töltési ciklust jelent. Nyitható kupakok találhatóak a savas akkumulátorok tetején, az akkumulátorok a folyadék utánpótlást segítik elő. A bennük lévő folyadék veszít mennyiségéből idővel, így azt időről időre kell pótolnunk és ellenőriznünk. Desztillált vízzel oldjuk meg a pótlást, általában ezeknek az akkumulátoroknak 1000-1200 a töltési ciklusuk, az élettartamuk a töltési ciklusokban mérhetőek. Egy töltésnek számít, ha az akkumulátort teljesen feltöltjük, de akkor is, ha csak félig. Érdemes így leginkább arra összpontosítanunk, hogy az akkumulátort akkor töltsük fel, amikor az teljesen lemerült állapotban van. Ezáltal hosszabb lesz az élettartam és lehetőség van kihasználni a teljes kapacitását.

A terület takarítására válasszunk megfelelő méretű gépet, ha folyamatosan a rövidebb utótöltéseket tesszük a terület feltakarításához, az akkumulátor meghibásodhat. A Hunhigienia élen jár az ipari takarítási területén, szaktanácsokat nyújtanak takarítócégeknek, ipari gyártócsarnokoknak, raktáraknak abban, hogy hogyan tudják a legjobban optimalizálni a takarítási folyamatokat. Főként a gépi takarítás a specialitásuk, lehetőség van 1, 2 vagy 3 éves bérlésre, vagy 2 maximum 5 éves leasing megállapodásra is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.