Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2011. December 21. 06:15, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Szulák Andi így bizonyítja, hogy nem válik

Szulák Andi így bizonyítja, hogy nem válik

Még az elmúlt hetekben is arról cikkezett néhány lap, hogy gond van Szulák Andi házasságával. A színésznő így kénytelen volt bebizonyítani, hogy semmi nem igaz a pletykákból!

Nagyon elege van már Szulák Andreának abból, hogy lépten-nyomon cáfolnia kell a róla szóló híreszteléseket. Hiszen csupán az elmúlt fél évben vagy háromszor is szárnyra kelt az a pletyka, miszerint ő és párja, Gábor folyamatosan veszekszenek és még a kapcsolatuk is veszélybe került. Sokan azzal érvelnek, hogy az utóbbi időben egyetlen nyilvános eseményen sem látták őket, ha pedig Andi mégis felbukkant, akkor mindig egyedül jelent meg. Éppen ezért a minap elhatározták, hogy a Táncoló talpak című animációs film premierjére az egész család együtt érkezik. Hiszen rájöttek, hogy a szavak mit sem érnek, hiába nyilatkoztak a boldogságukról, a kétkedők nem akartak hinni nekik. Így Szulákék azzal bizonyítottak, hogy a bemutatón folyamatosan mosolyogtak, így bárki láthatta, valóban minden rendben van közöttük. Pedig különösen Gábor részéről igencsak nagy lépés volt, hogy elment egy partira, mivel köztudottan nem kedveli a nyilvánosságot. De Andrea is áldozatot hozott, hiszen soha nem szerette kiteregetni a magánéletét, és annak sem híve, hogy bármit is meg kelljen magyaráznia, ami csak rá tartozik. Ám legalább most mindenki a saját szemével láthatta, hogy a pletykák alaptalanok!

Címkék: Szulák Andrea

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 01. 14:21, hétfő | Bulvár

Nyárra ismét teltházas hazai turizmusra számítanak

„Elsődleges szempontunk a személyzetünk megtartása volt, hiszen készülünk az újranyitásra”

2021. Március 01. 13:02, hétfő | Bulvár

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

2021. Február 24. 18:01, szerda | Bulvár

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A világon elsőként hirdetett mesterszakot a The Beatles együttes zenei hatásáról és örökségéről a Liverpooli Egyetem.

2021. Február 24. 13:09, szerda | Bulvár

Újraindult a nemi erőszak miatti nyomozás Gérard Depardieu ellen

Újraindult a nyomozás Gérard Depardieu francia filmsztár ellen egy 2018 nyarán elkövetett állítólagos szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében. A nyomozás már 2020. december 16-án elkezdődött