Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Május 11. 07:14, hétfő | Helyi
Forrás: papa-ma.hu

Szűcs Lajos elhagyja Pápát!

Szűcs Lajos elhagyja Pápát!

Csaknem 10 év után távozik Pápáról a kiváló hálóőr. Szűcs Lajos az a fajta játékos, aki miatt igazán érdemes kijárni a mérkőzésekre.

A Lombard Pápa az OTP Bank Liga 27. fordulójában kétgólos vereséget szenvedett Pécs együttesétől. A sárga-feketék újabb fiaskójukkal a kiesés szélére sodródtak, Kovács László megbízott vezetőedző úgy nyilatkozott a lefújás után, az eredmény mellett az fájt a legjobban számára, hogy a játékosain nem látta azt a tüzet, ami a Haladás és a Diósgyőr ellen megvolt. Nyilván ezt lehetne magyarázni különböző okokkal... Úgy érzem, jó néhány játékos fejben már nagyon messze van Pápától – fűzte hozzá a kapusedző. A pályán nyújtott teljesítménnyel Szűcs Lajos csapatkapitány sem volt elégedett, sőt a rutinos hálóőrtől megtudtuk, a csapat eredményétől függetlenül nyáron nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, így közel 10 év után biztosan távozik Pápáról.
- Sajnos nem tudtunk egyenrangú ellenfele lenni a Pécsnek, a 90 percet gyakorlatilag helyzet nélkül hoztuk le, Poleksicnek védeni valója sem volt - utalt a szombat esti mérkőzésen történtekre a kapus – sportemberek vagyunk, amikor kifutunk a pályára igyekszünk minden külső körülménytől függetleníteni magunkat, de ez ma nem sikerült. Mindenki tisztában van a minket érintő problémákkal, de van még három forduló hátra, amíg a matematikai esélyünk megvan a bennmaradásra, mindent el fogunk követni. Úgy gondolom, ha a hátralévő meccseken hat pontot szerzünk, megmaradhat az NB I-es tagságunk, ehhez persze az is kell, hogy rendeződjenek a problémák, megkapjuk az induláshoz szükséges licencet is.
Szűcs Lajos hozzátette, családi okok miatt a következő szezont már nem Pápán kezdi meg.
- Sajnos édesanyám egészségi állapota megromlott, emiatt szeretnék a lehető legközelebb költözni hozzá, így fájó szívvel, de kilenc és fél év után a bajnokság végeztével távozom Pápáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.