Városlista
2021. december 9, csütörtök - Natália

Hírek

2021. Június 23. 10:12, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sztárparádé Tiszalúcon - VIDEÓ

Sztárparádé Tiszalúcon - VIDEÓ

A maguk módján hírességek edzettek és mérkőztek meg egymással családias légkörben a tiszalúci focipályán.

Tiszalúc és a környék polgármesterei hívták ki a Prémium Médiaválogatottat egy baráti meccsre. Fésűs Nelly párjával érkezett Vajtó Lajossal továbbá jelen volt Haddad Henrik ’Ricky’, zenész; Cozombolis Leonidász Péter, énekes, dalszövegíró; Tihanyi Tóth Csaba, színész; Haagen Imre, színész; és közkedvelt labdarúgók: Keller József,Szenes Sándor, Volosinovszki György színész ,énekes,Barthos Zoltán főszervező,Földesi János csapatvezető. Külön köszönjük a meghívást Barthos Zoli főszervező barátunknak aki színesítette játékával és hozzáállásával ,hogy még színvonalasabb legyen a játékunk. A baráti szeretetet ,odafigyelést Tiszaluc polgármesterének Siri Norbertnek és polgármester helyettesének Csordás Lászlónak.

Tihanyi Tóth Csaba színész számára is nagy felfrissülés egy ilyen alkalom, hiszen barátok, ismerősök között tölthet el egy fantasztikus délutánt melynek eredményeképpen gazdagabb lesz ezzel az élménnyel. A következőket osztotta meg velünk:

,,Itt vagyunk Tiszalúcon, egy gyönyörű délutánt töltöttem el kedves barátaimmal a Prémium Médiaválogatott csapattársaival, ahol elsőként léphettem a színre, mint szövetségi kapitány. Úgyhogy a bekiabálások és instrukciók tőlem eredtek. Egy gyönyörű 4-7-es győzelemmel zártuk a napot. Kik ellen játszottunk? Tiszalúc és környéki polgármesterek voltak a kihívóink, akikkel összemértük erőinket. Kétszer félórás meccs volt, tele izgalommal, úgy hogy hajrá Tiszalúc, hajráfoci, hajrá Sport és hajrá Magyar Prémium Médiaválogatott!”

Haagen Imre ugyancsak színész fontosnak tarja, hogy a Prémium Médiaválogatott feltérképezze, körbejárja az ország kisebb és nagyobb településeit és megismertesse az emberekkel a csapatot mind ezt a formációt.

Elképesztően jó gálameccset játszottunk a környékbeli polgármesterek csapatával, a művész barátimmal együtt. A helyzet az, hogy úgy érzem, hogy kifejezetten jól sikerült a bemutatkozásom önmagam legvadabb álmait is túlszárnyalva gyakorlatilag lőttem egy gólt. Igaz, hogy szabadrúgásból, de ne nézzük a rossz oldalát ennek a történetnek. Rettentően jól éreztem magam és ami a lényeg, hogy a Prémium Médiaválogatottal bejárjuk az országot, az ország kis- és nagy településeire eljutunk és nem csak a sportot, hanem a kultúrát is népszerűsítjük hogyha arról van szó. Műsort vezetünk, éneklünk, focizunk, ami belefér. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, mint ahogyan mi is remekül éreztük magunkat itt Tiszalúcon a Prémium Médiaválogatottal.

A válogatott tagjai egyöntetűen érzik kikapcsolódásnak és munkaszerű kötelességnek is a meghívásokat, ugyanis a csapat érdekében bármit.

Címkék: sztár, tiszalúc

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 17:02, kedd | Bulvár

Tizenöt kisbolygót neveztek el magyar személyiségekről

Tizenöt kisbolygót neveztek el magyar személyiségekről, csillagászokról, fizikusokról és más tudományágak művelőiről, köztük Karikó Katalinról

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.