Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Augusztus 12. 09:08, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Szórakozóhelyen lopott

Szórakozóhelyen lopott

Két személyt is meglopott a gyanú szerint Pápán, a hétvégén egy 27 éves Pápa környéki férfi. A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya szabálysértési őrizetbe vette.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 9-én éjjel 2 óra körül az egyik pápai szórakozóhelyen tartózkodó fiatalember arról értesítette a rendőrséget, hogy egy férfi ellopta az őrizetlenül hagyott övtáskáját. A táskát ugyan már visszakapta a lefülelt elkövetőtől, de abból hiányzott 2000 forint. A helyszínre érkező járőröket egy hölgy is megkereste, akinek mobiltelefonja tűnt el az éjszaka folyamán. A járőrök megtekintették a vendéglátóhely kamerafelvételeit, majd ezt követően előállították a Pápai Rendőrkapitányságra az ott tartózkodó I. Istvánt, aki megalapozottan gyanúsítható a lopások elkövetésével. A férfi ruházatátvizsgálása során – alsónadrágjából – előkerült az eltűnt mobiltelefon, amelyet az egyenruhások még aznap visszaadtak a sértettnek.

A férfit a Pápai Rendőrkapitányság 2014. augusztus 9-én szabálysértési őrizetbe vette. Vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.