Városlista
2019. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2011. Augusztus 05. 15:29, péntek | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Szombaton megkezdődik a flúgos futam

Szombaton megkezdődik a flúgos futam

Szombaton elindul ugyanis a robogós konvoj az Adriai tenger partjára, melyhez a pápai Tesco parkolónál is csatlakoznak résztvevők.

Amint azt a múlt hét pénteken már bemutattuk, körülbelül száz kismotoros vág neki a több mint 500 kilométeres távnak, hogy aztán a szlovén tengerpart szépségeivel ismerkedjen. Az egyedülálló vállalkozás - amióta beszámoltunk róla - egyre több ember érdeklődését kelti fel.

A résztvevők hetek óta készülnek a flúgos futamra, már mindent meg is terveztek. 60 - 80 kilométeres etapokat tesznek meg, a megállóhelyeken pedig várhatóan sokan csatlakoznak majd hozzájuk. Szervízautó és cserejárgány segíti a túrát, a résztvevőknek csak sátrat és fürdőruhát kell magukkal vinniük. A robogós túra két nap múlva, szombaton reggel fél kilenckor startol az Árkád parkolójából, a cél pedig a szlovén tengerpart. Ott olyan gyöngyszemeket látogatnak meg mint például az idehaza is népszerű Portorozs. Lukácsi István, a tengeri kaland ötletgazdája egyébként csak bemelegítésnek szánja az utat, ha minden rendben lesz később akár nagyobb kihívásokra is készen állnak a robogósok. Most már csak a jó időért kell imádkozniuk a nem mindennapi túra résztvevőinek, nem lenne jó ha több száz kilométeren keresztül feleslegesen cipelnék magukkal a fürdőruháikat.

Címkék: robogó túra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 14:42, csütörtök | Helyi

Rómában mutatkozhat be városunk

Pápára látogatott Halász János, a Városok, Falvak Szövetségének elnöke annak érdekében, hogy egyeztessen Pápa római bemutatkozásáról.

2019. Szeptember 19. 08:19, csütörtök | Helyi

Hamarosan visszatér a Tapolca vize a városba

Amióta újra feltört a felszínre a bányászati tevékenység miatt korábban elapadt kristálytiszta forrásvíz, azóta foglalkoztatja a pápaiakat, hogy a város egykori jelképe milyen módon szelhetné át újra Pápát.

2019. Szeptember 18. 15:19, szerda | Helyi

Csóton folytatódik a Házhoz megyünk! program

A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei várják az érdeklődőket a rendezvényen.

2019. Szeptember 18. 12:08, szerda | Helyi

A Gondoskodó Város - Újabb programpontját mutatta be Grőber Attila

Az ellenzéki összefogás polgármester-jelöltjének programpontja elsősorban az idősebb korosztálynak szól.