Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2019. Október 16. 13:30, szerda | PR

Szilveszter Bécsben: 3+1 hely, amit ne hagyj ki

Szilveszter Bécsben: 3+1 hely, amit ne hagyj ki

Legkésőbb október környékén, de már azelőtt is érdemes elgondolkodni, hogy hol, kivel és milyen módon fogjuk tölteni a szilvesztert.

Egyre több nagyváros telik meg ilyenkor túristákkal, és ha nem szeretnénk például a fővárosban újévezni, kiváló választás lehet Bécs, ahol igazán fényűzően léphetünk át a következő évbe.

Szilveszterkor egész Bécs a vidám ünnepléstől és tánctól hangos. Több helyszínen van alkalmunk ünnepelni, mindegyikben van valami különleges.

1. Óváros

Az év utolsó napján abécsi óváros egy óriási buli színhelye lesz. Délután két órától hajnali kettőig Bécs belvárosában és a Práterben rendezettSilvesterpfad(szilveszteri ösvény) igazán különleges élményt és szórakozást biztosír. Az ösvény mentén számos vendéglátóhelységet találunk, ahol abszolút szilveszteri hangulatú ételeket és italokat kóstolhatunk. Az ösvény számos pontján showműsorral, keringővel, koncertekkel találkozhatunk. Bécsben újévkor igazán közkedvelt a klasszikus zene hallgatása és a balett előadások megtekintése. A Rathausplatzon és a Práterban természetesen hatalmastűzijátékot csodáhatunk éjfélkor.

2. Luxus szállodák, hajókörutak

Ha már Bécsben töltjük az újévet, választhatunk drágább, akár luxus programokat is, hogy teljes mértékben feledhetetlen szilveszterezésben lehessen részünk. Exklúzív partykon vehetünk részt az újévet köszöntő dunai hajókörutakon, a Hofburgban rendezett szilveszteri bálon, valamint a Bécsi Városházán és luxusszállodákban rendezett szilveszteri gálákon is. Az előbb említett klasszikus zenekedvelés, opera és balettelőadások abszolút jellemzőek a bécsi újévre, aBécsi Állami Operaházbana hagyomány szerint Johann StraussDenevérjétjátsszák, az előadást pedig szabadtéren is élőben vetítik. Hatalmas az érdeklődés minden évben.

3. Január elseje Bécsben

Természetesen nem csak december 31-én, hanem a következő év első napján is találkozunk érdekes és izgalmas programokkal Bécsben. Szintén hagyomány, és még az itthoni televíziós szolgáltatók is közvetítik a Bécsi Filharmonikusok újévi hangversenyét, amit a Rathausplatzon (11 órától) egy óriási kivetítőn élőben követhetnek a bécsben újévező érdeklődők.

+1 Selfie Múzeum

Bécsben is találunk Selfie Múzeumot, amit Budapesten is nagyon nagy érdeklődés övez. Az interaktív installációk és díszletek között olyan egyedi fényképeket készíthetünk, amiknek csak képzeletünk szab határt. Természetesen ezek a fotók megoszthatók az Instagramon, a Facebookon, Snapchaten és más közösségi platformokon. Ha Bécsbe érkezünk szilveszterkor, ez egy igazán különleges és szuper napközbeni program lehet egy rövid városnézés mellett, amit nem érdemes kihagyni!

Szilvesztertipp.hu & Szilveszteri szállások & Szilveszteri programok & Wellness hotelek

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 12. 14:55, kedd | PR

Érkezik a gazdasági válság? Mit hoz az autóiparban dolgozóknak?

Azt már bő két évvel ezelőtt is lehetett látni, hogy az autóiparban várható eladások globális csökkenése válaszút elé fogja állítani az autóipart.

2019. November 12. 14:50, kedd | PR

Melyik helyiségben milyen színű tapéta illik?

Egy jól megválasztott tapéta nagyon fel tudja dobni otthonunk hangulatát. Ehhez persze kiemelten fontos, hogy színben, mintázatban és anyagban a legmegfelelőbbet válasszuk.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?