Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Március 18. 12:28, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Szexuális bűncselekménnyel gyanúsítanak egy soproni nőifoci-edzőt

Szexuális bűncselekménnyel gyanúsítanak egy soproni nőifoci-edzőt

Előzetes letartóztatásba helyezte a Soproni Járásbíróság a helyi nőifoci-csapat edzőjét, aki a gyanú szerint molesztálta az egyik fiatal játékost - közölte a megyei törvényszék szóvivő bírája kedden az MTI-vel.

Máté Kinga elmondta: a döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem jogerős. Az előzetes letartóztatás indoka, hogy a nyomozás jelenleg is folyik, és fennáll annak az esélye, hogy megpróbálja befolyásolni a tanúkat a férfi, aki a felmerült terhelő bizonyítékok ellenére nem tett beismerő vallomást.
Hozzátette: az ügyben minősített szexuális visszaélés ügyében folyik eljárás; ennek oka, hogy az áldozat 18 évnél fiatalabb, a férfi pedig edzői minőségében követte el tettét a gyanú szerint.
A Kisalföld című megyei napilap keddi beszámolója szerint a múlt héten bejelentést tettek a rendőrségen az edző ellen a Soproni FAC együttese egyik 15 éves játékosának szülei, két nappal később pedig szexuális kényszerítés megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba került az edző.

Címkék: Jog-bűnügy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.