Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 06. 16:05, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Szerb cigarettacsempészeket fogtak el az M1-esen

Szerb cigarettacsempészeket fogtak el az M1-esen

Közel húszezer doboz cigarettát próbált Ausztriába csempészni a hét elején az M1-es autópályán két férfi, a bíróság első fokon mindkét elkövetőt két év és két hónap börtönbüntetésre ítélte, és öt évre kiutasította az or

- közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint a férfiak a magyar-szerb államhatár közelében egy harmadik személy felbujtására külön-külön elvállalták, hogy pénzért Bécsbe szállítják a zsákokba csomagolt, szerb zárjeggyel ellátott dohányárut.

A két osztrák rendszámú járművet az autópályán Nagyigmánd, illetve Ács térégében ellenőrizték és több mint 17 500 doboz cigarettát foglaltak le.

A Komáromi Járásbíróság az ügyészség indítványára mindkét férfit 2 év 2 hónap börtönbüntetésre és 5 év kiutasításra ítélte, továbbá a tőlük lefoglalt cigarettát elkobozta. Az elsőfokú ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlottak és védők enyhítésért jelentettek be fellebbezést. A bíróság elrendelte a vádlottak letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.