Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2021. Január 15. 09:06, péntek | Belföld
Forrás: Origo.hu

Szemtanúk látták, ahogy egy gyerek próbált kimászni az égő autóból a győri balesetnél

Szemtanúk látták, ahogy egy gyerek próbált kimászni az égő autóból a győri balesetnél

Többen próbáltak segíteni annak a négy embernek, akik csütörtökön halálos balesetet szenvedtek Győr közelében.

Szemtanúk szerint autójuk akkora erővel csapódott egy teherautónak, hogy az ütközés az út szélére repítette őket, majd szinte azonnal kigyulladt. Az utasok nem tudtak időben kiemenkülni - írja az Origo.hu.

"A teherautót vezető férfi egyből kipattant és porral oltóval rohant a roncshoz. Mások is megálltak, vagy tucatnyi ember sietett a bajbajutottak megsegítésére" – mondta a Blikknek egy szemtanú, aki szerint három felnőtt és egy gyerek ült az autóban. Szerinte a gyerek még életben lehetett, próbált kijutni az eldeformálódott kocsiból.

Hiába érkezett segítség, a négy utasnak nem volt lehetősége kimászni a lángoló autóból. A rendőrség azt közölte: egy győri család volt az áldozat, a negyvenes szülők, egy 18 éves lány és egy kisgyerek ült a kocsiban.

A körülmények egyelőre tisztázatlanok, de állítólag az ütközés előtt a Matizt nagy tempóval megelőzte egy másik autó. Az nem derült ki, hogy ez a kocsi megállt-e segíteni, avagy keresik-e a tulajdonosát.

"Én akkor értem a helyszínre, mire eloltották a kocsit. Füst terjengett és egy halott feküdt az úton. Nagyon megrázó volt" - mondta egy férfi. A teherautót vezető férfi felesége drámai vallomást tett.

„A férjem vezette a kamiont, és higgyék el, hogy mindent megtett.
Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Ne bántsák őket. Anélkül is elég nehéz ez.
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak. Borzasztóan sajnálom" – írta.

Címkék: baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 03. 05:00, szerda | Belföld

Országos tisztifőorvos: az oltással a fő cél megakadályozni a súlyos, szövődményes eseteket

A koronavírus-járvány jelenlegi szakaszában az a legfontosabb, hogy meg tudjuk akadályozni a súlyos lefolyású, szövődményes eseteket és a fertőzöttek kórházba kerülését.

2021. Március 03. 05:00, szerda | Belföld

Több év fegyházra ítéltek egy unokázós csalót

A Fővárosi Törvényszék másodfokon, jogerősen 7 év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit, akit többrendbeli, társtettesként elkövetett csalás bűntettével vádoltak.

2021. Március 03. 05:00, szerda | Belföld

Újabb, csaknem 115 ezer adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett

Újabb, csaknem 115 ezer adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra kedden, így eddig a gyártó által Magyarországra szállított dózisok mennyisége meghaladja a 850 ezret.

2021. Március 02. 18:13, kedd | Belföld

Kisfiúkat próbált szexre rávenni a gyerekekkel foglalkozó szervezet munkatársa

Az Érdi Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntette és gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki kiskorú sértetteket próbált rávenni szexuális cselekményekre,